MANNEN COLLECTIE

We associeeren meestal de juwelen niet met de mannen. Echter in de laatste decennia zijn er veel mannen die graag juwelen dragen. De interesse voor gouden ringen is de populairste keuze. Vandaar dat we ook een speciale gouden collectie van ringen voor de mannen hebben in onze winkel.

Gouden ringen werden vroeger op traditionele wijze gedragen als trouwringen. Nu worden ze ook gedragen voor elke gelegenheid als een symbool van statuut. De mannen willen ook graag ringen, braceletten en kettingen dragen. De meest gekozen materiaal is natuurlijk dat van goud. Het is een duurzame en tegelijkertijd ook een wat duurdere type materiaal.

Natuurlijk de traditionele kleur van goud is de gele kleur. Maar we bieden ook wit en roos gouden ringen ook. De combinatie van deze kleuren is ook mogelijk. We hebben een mooie collectie van bi color ringen. Daarnaast maken we ook ringen van platina die meer en meer bekender worden in de juwelen wereld en vooral voor de mannen. Bekijk zeker onze collectie en voor meer vragen contacteer ons.